Onze jongste ridder, Kevin Scholtz!

Eén van de jongste chauffeurs van Nederland.

Kevin Scholtz - 18 jaar en nu al chauffeur!

Sinds ik kan praten was het woordje ‘bus’ al snel een bekend woordje. Mijn opa en vader zaten allebei op de touringcar en ik wou graag zo veel mogelijk mee. Na een aantal keer mee gaan was ik al snel verkocht, dit is wat ik later wil worden en wat ik wil gaan doen!

In augustus 2017 ben ik begonnen met de opleiding ‘Touringcarchauffeur/reisleider’ aan het ROC van Twente. Bij deze opleiding werk je 4 á 5 dagen in de week en ga je 1 dag in de week naar school. 

Mijn ogen waren gevallen op Krol Reizen en ben daar op gesprek geweest wat met een succes afliep. De eerste maanden heb ik veel intern mogen leren en met een hoop chauffeurs mee mogen gaan waardoor ik ook gelijk iedereen leerde kennen.

Begin november mocht ik gaan beginnen met het rijbewijs en op 5 december had ik het examen waarbij ik alles in 1x gehaald heb.

Wat het zo leuk maakt bij Krol Reizen is dat iedereen je helpt en het beste met je voor heeft! Nu heb ik sinds begin december mijn rijbewijs en rijd veel verschillende ritten wat het voor mij zo leuk maakt!

Tot ziens en wie weet kom ik u nog een keer tegen in een van de touringcars van Krol Reizen!

Krol Reizen B.V., Tiel - NL 2018

Deel de website