+31 (0)344 61 11 11

Marcel Jansen

"Ik heb zoveel leuke herinneringen!"

Mijn naam is Marcel Jansen, sinds 17-06-1997 in dienst bij Krol Reizen.
Ik ben al lang actief binnen de firma Krol Reizen waar ik ben begonnen als parttime taxichauffeur.

Omdat het op dit moment zo rustig is op de touringcar werk ik, samen met nog een aantal collega's bij de GGD in de teststraten en vaccinatielocaties.

Waarom Krol Reizen?
In de periode dat ik ben begonnen als chauffeur zaten we nog in het tijdperk van het pendelen naar Spanje. In tijd van een kleine drie dagen een groep vakantiegangers met de touringcar naar Spanje brengen en een andere groep weer mee terug nemen naar Nederland. Ik heb het pendelen geleerd van de andere chauffeurs binnen Krol Reizen. Te leuk dus, ik doe dit werk heel graag!

Zoals veel collega's kreeg ik tijdens deze periode ook een bijnaam. Mijn bijnaam is "Eefje" omdat de zus van Thea een tante van mij is.

Wat is je leukste herinnering?
Mijn leukste herinnering is toch wel de rit voor de Renault dealer met zijn klanten naar het circuit in Zandvoort. Het mooie aan deze dag was dat ik, samen met de gasten, deel mocht nemen aan het raceprogramma. 

Bedankt
Al met al kan ik zeggen dat ik een leuke tijd heb bij de firma Krol Reizen met een leuk team van collega's om mij heen. Natuurlijk hoop ook ik dat wij op korte termijn onze gasten weer mogen ontvangen in één van onze touringcars.

Krol Reizen B.V., Tiel - NL 2020

Deel de website