+31 (0)344 61 11 11

De laatste reis

Unieke uitvaartbus

Rouwvervoer, onze uitvaartbus

Unieke uitvaartbus Rivierenland

Uniek in zijn maat, samen een intiem en waardevol afscheid beleven. Tijdens de laatste reis met de uitvaartbus van Krol Reizen.
Deze touringcar beschikt over 40 zitplaatsen* naast de overledene en/of rolstoelgebonden familieleden.

Voor informatie neem contact op met ons en bespreek uw wensen.

Tel 0344 61 11 11

Rouwvervoer, al sinds 1980 verzorgen wij het vervoer tijdens uitvaarten, begrafenissen en crematies. Al meer dan 40 jaar ervaring!

Unieke uitvaartbus
Onze touringcar beschikt over 40 zitplaatsen, de naaste familie en rolstoelgebonden personen, 'iedereen' kan desgewenst bij hun naaste, tijdens de laatste reis, afscheid nemen.

Ervaring
Onze ervaren chauffeurs,  zijn gastheren en besteden de juiste zorg en aandacht aan deze reis. Tevens ondersteunen ze de uitvaartverzorger, zoals het hoort.

Complete touringcar
Naast de standaard voorzieningen, beschikt deze touringcar over een toilet, audiovoorzieningen voor een presentatie van een herinnering, een koelkast en een bar voor koffie en thee.

Bloemen
Als extra optie kunt u bij ons bloemstukken bestellen. In overleg verzorgen wij de bijpassende bloemstukken in de touringcar en/of tijdens de uitvaartplechtigheid,.
 
Kwalteit en ervaring
Wij beschikken over het kwaliteitskeurmerk ISO 9001 en Krol Reizen heeft al ruim 40 jaar ervaring in het verzorgen van rouwvervoer.

Milieu
Door de inzet van deze touringcar draagt u bij aan een gezond milieu en besparen wij tijdens deze reis de CO2 uitstoot van ca. 8 personenauto's.


Rolstoeltoegankelijk

40 personen

Toilet

Presentatie

Bloemen

Koffie / thee

Kwaliteit

Milieu

Krol Reizen B.V., Tiel - NL 2020

Deel de website