Veelgestelde vragen

+31 (0)344 61 11 11

Hoever van te voren kan ik een touringcar reserveren?

Ons advies is om dit tijdig te doen, zeker in onze drukke seizoenen van maart tot en met juli en de maanden september, oktober en december. 
Zodra de plannen duidelijk zijn en je hebt onze offerte ontvangen, reserveer de touringcar maar vast. 

Heeft iedere zitplaats een gordel?

Het wagenpark van Krol Reizen is up-to-date. Iedere zitplaats in alle touringcars van Krol Reizen zijn voorzien van een veiligheidsgordel. Dit kan een driepunts-gordel zijn of een heupgordel.

Vanaf hoeveel personen kan ik een touringcar huren?

Een touringcar huren kan vanaf 9 personen. Wij beschikken over verschillende capaciteiten touringcars, 19-, 22-, 28-, 30-, 50-, 62-persoons touringcars. Daarnaast bieden onze dubbeldekkers plaats aan minimaal 80 personen en heeft onze grootste dubbeldekker, 90 zitplaatsen.

Als het aantal personen wijzigt,moet ik dit doorgeven?

Als het aantal personen wijzigt, geef ons dit dan door. Wij kijken dan samen of de touringcar nog de passende touringcar is. Omdat ons wagenpark verschillende capaciteiten touringcars heeft, delen wij dit graag op de juiste in. Net iets meer of minder, kan van invloed zijn op het tarief.

Een prijs ontvangen of een offerte aanvragen is heel eenvoudig. Telefonisch op werkdagen kan dit snel door te bellen naar 0344-611111. Per mail kan dit 7 dagen per week, 24 uur per dag via busplanning@krolreizen.nl of via het formulier op deze website.

Toch nog een vraag?

Laat het ons weten of klik hier voor het contactformulier en stel uw vraag.

Krol Reizen B.V., Tiel - NL 2020

Deel de website