Kwaliteit en onze service

+31 (0)344 61 11 11

Extra garanties, 'de kracht' van ons familiebedrijf!

Een keurmerk op zich, ervaar het bij Krol Reizen.

De standaard, wij bieden extra garanties aan onze passagiers op het gebied van veiligheid, comfort, vakbekwaamheid, dienstbaarheid van het personeel, de strikte naleving van rij- en rusttijdenwetgeving en de naleving van de sociale voorschriften van de branche, gaan wij voorbij. 

Persoonlijk

Wij gaan alleen voor het mooiste en ontzorgen graag! Een reis met een touringcar van Krol is 'beleven'. Als u geniet, genieten wij ook.

Ervaring

Al sinds 1962 verzorgen wij maatwerk als het gaat om het reizen per touringcar. Groepsreizen is één van onze specialiteiten, wij verstaan ons vak!

Flexibel en denken mee

Onze openingstijden zijn ruim. Naast deze bereikbaarheid, maken wij ook graag een afspraak bij u of op ons bedrijf, om de wensen te bespreken.

Gewoon eenvoudig, werken flexibel en staan met twee voeten op de grond.

Kwaliteit en ISO 9001-2015

ISO 9001 Kwaliteitscertificaat

Krol Reizen beschikt over het op touringcarpassagiers gerichte NEN-EN-ISO 9001-2015 kwaliteitscertificaat. De ISO 9001-2015 normen zijn specifieke kwaliteitseisen waaraan een managementsysteem moet voldoen. Als een managementsysteem is gecertificeerd volgens deze norm, betekent het dat de interne bedrijfsvoering optimaal is geregeld. Dit levert veel op: goede produkten en diensten, gemotiveerde medewerkers, minder kosten en het allerbelangrijkste: tevreden klanten. Het certificaat heeft een geldigheid van drie jaar.

 

Toetsing van kwaliteit is onafhankelijk

Onze kwaliteitseisen worden voortdurend gecontroleerd. Dit gebeurt dus door de al genoemde SKTB in samenwerking met diverse onafhankelijke (overheids)instanties. Onder deze instanties bevinden zich de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT, voorheen IVW), de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW), de KIWA en de stichting STO/FSO voor naleving van de CAO. 

Slim op weg

Krol Reizen onderschrijft de uitgangspunten van de Europese campagne 'Slim op weg'. Dit is een initiatief van de IRU (International Road Transport Union) waarbij de Nederlandse branchevereniging KNV zich heeft aangesloten. Deze organisaties stellen zich met deze campagne ten doel oplossingen voor duurzame mobiliteit uit te werken. Touringcarvervoer is namelijk veilig, gebruiksvriendelijk, groen, efficient en betaalbaar. Meer informatie vindt u op www.slimopweg.org

Krol Reizen B.V., Tiel - NL 2020

Deel de website