Schoolreizen

Maak vast een reservering voor de schoolreis!
Wij wijzigingen en annuleren kosteloos.

+31 (0)344 61 11 11

Schoolreizen 2021-2022

Regel uw schoolreis bij Krol Reizen, wij ontzorgen!

Krol Reizen is een zelfstandige touroperator die in haar bestaan (actief sinds 1965) veel ervaring en kennis heeft opgedaan met het organiseren van schoolreizen. Door deze jarenlange ervaring en onze contacten met vervoersmaatschappijen, reisagenten, attractieparken, dierentuinen en gidsen voeren wij uw schoolreis op een professionele wijze uit.

KRIEBELS IN DE BUIK

Met de hele klas van de basisschool op pad in een bus en een dag vol vertier. Als je het met kinderen over een schoolreis hebt, dan begint het al te kriebelen bij de kids. Ze lachen en praten door elkaar heen en je voelt de opwinding. Waar gaan we naartoe? De chauffeur van de bus maakt misschien wel leuke grappen. Wie weet deelt iemand een versnapering uit en zeer waarschijnlijk zingt iedereen uit volle borst de liedjes mee in de bus.

HOOGTEPUNT VAN HET JAAR

De schoolreis is voor de leerlingen het hoogtepunt van het jaar, een belevenis waar Krol Reizen graag aan meewerkt. We zijn u graag behulpzaam bij het reserveren van de entrees voor pretparken, dierentuinen, musea enzovoorts. Daarom hebben we voor u alvast een grote selectie bestemmingen gemaakt, zodat er voor elke klas wel een geschikte schoolreis tussen zit.

EIGEN CONTACTPERSOON

U hebt vanaf het eerste moment uw eigen contactpersoon die  alle mogelijkheden met u bespreekt. Hij of zij voorziet u van deskundige adviezen en verzorgt de reis tot in de puntjes. Zo kunt u met een gerust hart met uw leerlingen op reis!

VEILIGHEID VAN HET VERVOER

Veiligheid is het belangrijkste aspect van een dagje uit met schoolkinderen. Wij hebben uitsluitend gediplomeerde chauffeurs die we de verantwoordelijkheid over het vervoer van groepen schoolkinderen geven. Bovendien volgen ze regelmatig aanvullende trainingen, zoals: EHBO, reanimatie, sociale vaardigheden, enz.

  Mail ons direct  |