Bert Hommersom

"Als ik langs Krol reed, dacht ik, hier zou ik wel willen werken".

Mijn naam Is Bert Hommersom en ik ben sinds februari 2007 in dienst bij de firma Krol Reizen.

Ik woon om de hoek bij de firma en telkens als ik naar mijn vorige werkgever ging kwam ik langs Krol Reizen. Steeds weer vroeg ik mezelf af hoe het was achter de deuren van dit bedrijf. Op een gegeven moment heb ik de stap gemaakt en aangegeven dat ik graag bij de organisatie zou willen komen werken. Het antwoord dat ik kreeg was een duidelijke ja maar wel met de aantekening dat ik mijn taxi pas moest gaan halen. Ik heb die kans met beide handen aangegrepen en heb die pas gehaald. Ik kan me nog als de dag van gisteren het moment herinneren dat ik af moest rijden. Ik kreeg die ochtend een prachtige Mercedes mee van Johan Krol.

Hoe ben je op de touringcar terecht gekomen?
Toen Krol Reizen in 2017 afscheid nam van de taxi werkzaamheden dacht ik "wat moet ik nu"? Op dat moment kwam de familie Krol met de vraag of ik interesse had om touringcarchauffeur te worden. Als een werkgever dat aan je vraagt zijn ze tevreden over je en dat streelde eerlijk gezegd mijn ego en daar doe je het voor. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken en heb aangegeven dat ik dit heel graag wilde. 

Wat is je leukste herinnering?
Eén van de mooiste herinneringen tijdens mijn werkzaamheden is de rit die ik mocht maken met de Spaanse band `La Pegatina`. Ik ben een hele dag met deze band onderweg geweest naar de bevrijdingsfestivals in Zwolle en Leeuwarden tijdens Bevrijdingsdag 2019. Zo mocht ik tijdens de optredens bij de technici op het podium staan. Dit was echt een fantastische ervaring.

Tot snel in de touringcar en ik geef de pen door aan...
We hopen met elkaar dat we straks na de zomer een nieuwe start kunnen gaan maken met dat wat wij graag doen en waar Krol reizen goed in is.
Ik verheug me er nu al op om straks al die gasten weer in onze touringcars te mogen ontvangen. Ik zeg dus heel graag tot snel.

Voor nu draag ik graag de pen graag over aan mijn collega Marcel Jansen.

Krol Reizen B.V. Tiel - 2023   |   P47044   |   Contact