+31 (0)344 61 11 11

Ronald Raijmakers

Van taxichauffeur naar gastheer in de touringcar!

Mijn naam is Ronald Raijmakers en ik ben sinds augustus 2010 in dienst bij de Firma Krol Reizen waar ik ben begonnen als taxichauffeur.

Op 5 december 2012 behaalde ik mijn "grote" D rijbewijs. Ik wilde dit rijbewijs halen nadat ik de prachtige touringcars van Krol Reizen van dichtbij op het terrein had zien manoeuvreren. Ook de prachtige verhalen van de collega's op de touringcar maakte mijn nieuwsgierigheid alleen maar groter.

Waarom Krol Reizen?
De vraag waarom ik heb gekozen voor Krol Reizen kan ik heel makkelijk beantwoorden. Het prachtige materiaal en de mooie professionele uitstraling. Direct na mijn kennismaking met Krol Reizen voelde ik mij thuis, opgenomen door de familie Krol.

Het is voor mij niet makkelijk om aan te geven wat ik het leukste werk vind op de touringcar. Ik zeg altijd dat alle ritten weer speciaal zijn.

Wat is je leukste herinnering?
Mijn leukste herinnering is een reis naar Bandol die ik heb mogen maken samen met nog 2 collega's. Onze opdrachtgever was het Summa college. Samen met collega's Peter en Jacco werden we uitgenodigd om deel te nemen aan een prachtige spelavond, een avond die wij als chauffeurs winnend af wisten te sluiten.

Bedankt en ik geef de pen door aan...
Ik heb dit stukje met heel veel plezier geschreven en draag nu graag het stokje of beter gezegd de pen over aan mijn collega Bert Hommersom, Ik doe dit niet voordat ik de hoop uit heb gesproken u snel weer te mogen begroeten in één van onze mooie touringcars en de familie Krol heb bedankt heb voor hun waanzinnige inzet en zorgen!

Krol Reizen B.V., Tiel - NL 2020

Deel de website