Dagtocht Veluwe

+31 (0)344 61 11 11

Herfsttinten op de Veluwe

Gelderland - Veluwe

Vertrek
10.30 uur
Aankomst
Ca. 17.45 uur

Inclusief
> Vervoer per luxe touringcar
> Koffietafel met kroket
> Rondrit o.l.v. een gids
> Kopje koffie met cake

Prijs per persoon
35-39 personen  € 41,50
40-44 personen  € 38,50
45-49 personen  € 36,50
50-54 personen  € 36,00
55-60 personen  € 35,50

Exclusief
> Diner

Opties (extra mogelijkheden)
> een leuke Folklore Show
> middag met bingo en muziek
> een diner, stamppottenmaaltijd of een lunch met erwtensoep

Voor meer informatie/reserveren
T. 0344 61 11 11
E. dagtochten@krolreizen.nl

Wat kunnen we in Nederland toch trots zijn op de prachtige natuurgebieden die we hebben.
De Weerribben, de Biesbosch, de Brabantse Vennen, de uitgestrekte bosgebieden in bijvoorbeeld het Gaasterland en de Oostvaardersplassen maar laten we vooral ook de Veluwe niet vergeten.
Zomer en winter is het goed verblijven in de schitterende bossen en op de mooie heidevelden.

Krol Reizen wil u meenemen in de periode dat de bossen afscheid gaan nemen van de zomer en zich klaar gaan maken voor de winter. De tijd dat de blaadjes aan de bomen gaan verkleuren en die schitterende herfstkleuren tevoorschijn komen.

Nadat we u op hebben gehaald rijden we via de snelweg richting de Veluwe. In de omgeving van Wageningen zullen we de snelweg verlaten en dan via een schitterende route naar Harskamp rijden.
Tegen het middaguur arriveren we bij restaurant de Molen waar we zullen worden ontvangen met een heerlijke koffietafel waarbij de kroket uiteraard niet mag ontbreken.

Na de koffietafel staat de touringcar weer gereed om op weg te gaan voor een prachtige rondrit door de bossen van de Veluwe. Terwijl onze chauffeur u over de mooiste weggetjes rijdt, zal de gids die in de touringcar plaats heeft genomen u de mooiste verhalen over dit prachtige gebied gaan vertellen.
Na ongeveer anderhalf uur keren we weer terug in Harskamp waar er dan nog een heerlijk kopje koffie met cake op de groep staat te wachten.

Als we de koffie op hebben is het weer tijd om Harskamp achter ons te laten en te beginnen aan de terugreis richting uw opstappunt.

Krol Reizen B.V., Tiel - NL 2020

Deel de website