Reizen in het voorjaar van 2019

Bloesemtocht, winkelen of een museum

Parelarrangement in Museum Beeld en Geluid
** dit is een voorbeeld **

10.30 uur vertrek uit de Betuwe, via Utrecht gaat u richting Hilversum.

12.00 uur aankomst in een sfeervol restaurant onderweg waar u gaat genieten van een heerlijke koffietafel met onder andere diverse soorten brood, vleeswaren, zoetbeleg, kroket en onbeperkt koffie, thee en melk.

14.00 uur aankomst in Hilversum waar we het “Parel arrangement” geboekt hebben.

Het Parelarrangement 65 jaar televisie-entertainment is een feestelijk programma, bomvol topamusement uit de Nederlandse televisiegeschiedenis. Beleef het verleden met een archief vol onvergetelijke herinneringen en verhalen in tal van bijzondere fragmenten uit 65 jaar televisiegeschiedenis. Werp ook een blik op een aantal bijzondere museale objecten uit de depots van Beeld en Geluid. Twee uurtjes vol nostalgie, oude bekenden en onvergetelijke hoogtepunten.

Na ontvangst met koffie/thee en een gebakje start het interactieve filmprogramma waar we samen met u herinneringen ophalen aan de leukste televisiemomenten van de afgelopen 65 jaar. Geniet onder andere van Swiebertje, de liedjes uit Ja Zuster Nee Zuster, André van Duin, Zeg ‘ns Aaa, de cavia-race uit de Wie-Kent-Kwis en de lopende band van Mies Bouwman. Een uur vol nostalgie, meezingen met televisie-tunes en een hernieuwde kennismaking met alle grote televisiesterren van vroeger.

Vervolgens biedt uw gastvrouw/heer de unieke gelegenheid om een aantal bijzondere museale objecten uit de depots van Beeld en Geluid te bekijken. Bekijk onder meer de clownsschoenen van Pipo de Clown, poppen uit de Fabeltjeskrant en de bijzondere afstandsbediening waarmee koningin Beatrix Beeld en Geluid in 2006 opende.

16.30 uur we sluiten deze nostalgische middag af met koffie/thee en een gebakje.

17.15 uur we vertrekken weer richting Utrecht en de Betuwe.

Prijs voor deze dagtocht bedraagt vanaf €  45,00 per persoon. (Wij berekenen geen reserveringskosten!)

  • Prijs is inclusief vervoer, koffietafel, parelarrangement met koffie en gebak.
  • Exclusief consumpties anders dan hierboven genoemd.
  • Nadere info over opstapplaatsen volgt, geeft u bij reserveren wel uw voorkeur op .

Voor reserveringen of meer informatie kunt u een mail sturen naar reserveringen@krolreizen.nl of direct telefonisch contact opnemen via 0344 61 30 01.

 

Krol Reizen B.V., Tiel - NL 2018

Deel de website