Dagtocht 'Advocaat en Zon'
Woensdag 13 juni 2018

Ca. 8.30 uur vertrek uit de Betuwe, via het opstapschema rijden we naar Landhuis de Aalshof in Haps.

10.00 uur aankomst in Haps met koffie en appeltaart.

U wordt op de hoogte gebracht van allerlei kip- en eiweetjes, u kunt diverse soorten advocaat proeven, ook is er een prachtige tuin te bezoeken. De scharrelkippen lopen er gezellig rond, ook is er een streekwinkeltje met diverse kip- en eiprodukten.

12.00 uur na een prachtige route door de Ooijpolder gaat u naar het prachtig gelegen Koffie-Eethuis ‘De Gelderse Poort’ in Millingen aan de Rijn.

12.15 uur U gaat de koffietafel gebruiken met diverse broodsoorten, een kroket, zoet en hartig beleg en onbeperkt koffie en thee staan voor u klaar.

14.30 uur U gaat een mooie rondrit maken in een speciale Zonnetrein ! Deze milieuvriendelijke trein op zonne-energie maakt een tocht door het mooie, afwisselende gebied de Ooijpolder en de Duffelt. Duur 1 uur.

15.30 uur de bus vertrekt weer richting uw opstapplaats.

Prijs voor deze dagtocht bedraagt €  54,50 per persoon. (Wij berekenen geen reserveringskosten!)

  • Prijs is inclusief busvervoer, bezoek aan landhuis de Aalshof met koffie/thee + appeltaart en advocaatproeverij, koffietafel met kroket, rit per zonnetrein door de Ooijpolder.
  • Exclusief consumpties anders dan hierboven genoemd.
  • Nadere info over opstapplaatsen volgt, geeft u bij reserveren wel uw voorkeur op .

Voor reserveringen of meer informatie kunt u een mail sturen naar reserveringen@krolreizen.nl of direct telefonisch contact opnemen via 0344 61 30 01.

Graag uiterlijk 23 mei 2018 reserveren. Bij onvoldoende deelname kan de dagtocht helaas niet doorgaan, wij laten u dat uiterlijk 1 week van te voren weten.

 

Krol Reizen B.V., Tiel - NL 2018

Deel de website