Dagtocht 'Advocaat en Zon'
** dit is een voorbeeld **

Ca. 8.30 uur vertrek uit de Betuwe, via het opstapschema rijden we naar Landhuis de Aalshof in Haps.

10.00 uur aankomst in Haps met koffie en appeltaart.

U wordt op de hoogte gebracht van allerlei kip- en eiweetjes, u kunt diverse soorten advocaat proeven, ook is er een prachtige tuin te bezoeken. De scharrelkippen lopen er gezellig rond, ook is er een streekwinkeltje met diverse kip- en eiprodukten.

12.00 uur na een prachtige route door de Ooijpolder gaat u naar het prachtig gelegen Koffie-Eethuis ‘De Gelderse Poort’ in Millingen aan de Rijn.

12.15 uur U gaat de koffietafel gebruiken met diverse broodsoorten, een kroket, zoet en hartig beleg en onbeperkt koffie en thee staan voor u klaar.

14.30 uur U gaat een mooie rondrit maken in een speciale Zonnetrein ! Deze milieuvriendelijke trein op zonne-energie maakt een tocht door het mooie, afwisselende gebied de Ooijpolder en de Duffelt. Duur 1 uur.

15.30 uur de bus vertrekt weer richting uw opstapplaats.

Prijs voor deze dagtocht bedraagt vanaf €  54,50 per persoon. (Wij berekenen geen reserveringskosten!)

  • Prijs is inclusief busvervoer, bezoek aan landhuis de Aalshof met koffie/thee + appeltaart en advocaatproeverij, koffietafel met kroket, rit per zonnetrein door de Ooijpolder.
  • Exclusief consumpties anders dan hierboven genoemd.
  • Nadere info over opstapplaatsen volgt, geeft u bij reserveren wel uw voorkeur op .

Voor reserveringen of meer informatie kunt u een mail sturen naar reserveringen@krolreizen.nl of direct telefonisch contact opnemen via 0344 61 30 01.

Krol Reizen B.V., Tiel - NL 2018

Deel de website