Votown Festival

29 juni 2019

€ 65,00 per persoon

Dagtocht Keukenhof

Schitterend park

Ook dit jaar opent de Keukenhof haar poorten weer voor vele honderdduizenden bezoekers. Ruim 42 miljoen mensen brachten de afgelopen 60 jaar een bezoek aan dit schitterende park. Wilt u ook één van die bezoekers zijn dan bieden wij u een heerlijke dag naar dit schitterende park.

Nadat we iedereen op hebben gehaald rijden we rechtstreeks richting Voorhout. Eenmaal in Voorhout gearriveerd worden we ontvangen bij de Tulperij. De Tulperij is een bedrijf waar de bollen worden verwerkt.

De Tulperij

We beginnen de dag hier met een kopje koffie met vers appelgebak. Tijdens het bezoek gaan we onder andere het bollenveld op voor een korte uitleg en uiteraard de gelegenheid om de mooiste foto’s te kunnen maken.

Ook zal er een film worden getoond over het proces na de bloei van de bloem.

Waarom gaat u mee?

Na deze leuke excursie rijden we verder naar Lisse waar we een bezoek gaan brengen aan het 32 hectare grote mooiste lentepark van Nederland.

De Keukenhof stamt van oudsher uit de periode van Jacoba van Beieren die uit het keukenduin haar groente en fruit haalde. In 1641 werd het kasteel gebouwd en groeide het landgoed uit naar ruim 200ha.

In 1949 werd het plan geopperd om het landgoed te gebruiken voor een tentoonstelling van voorjaarsbloeiende bloembollen en zo werd de Keukenhof geboren.

Nog even genieten

U gaat op eigen gelegenheid rondkijken en genieten van al het moois wat de Keukenhof te bieden heeft. Geniet van ieder hoekje van het park en vooral van de ruim 4,5 miljoen tulpen in 100 verschillende varianten die hier ieder jaar weer worden geplant. Om dit park te maken tot wat het is worden er ieder jaar ongeveer 7 miljoen bollen met de hand in de grond gestopt.

Mee naar de Keukenhof?

Op 28 maart 2019 verzorgen wij deze dagtocht naar de Keukenhof, prijs € 45,00 per persoon.

Betaalbare prijzen

Al vanaf € 19,00 per persoon

Reserveringskosten

Wij berekenen geen reserveringskosten

Soort dagtochten

Niet alleen vervoer, maar ook dagtochten inclusief vele extra's

Vervoer

Onze ervaren gastheren verzorgen de reis per luxe Krol-touringcar 

Krol Reizen B.V., Tiel - NL 2019

Deel de website