Hierbij informeren wij u over een belangrijke wijziging in onze bedrijfsactiviteiten.

 

Per 01-02-2017 zijn wij een verregaande samenwerking aangegaan met de Voet/Citax groep (Culemborg / Tiel).

Er is sprake van een unieke “ruil” van activiteiten.
Krol Reizen heeft per heden Touringcarbedrijf Streef Reizen (onderdeel van de Voet/Citax groep) overgenomen en Voet Personenvervoer neemt de taxi activiteiten van Krol Reizen over.

Dit houdt feitelijk in, dat Krol Reizen zich vanaf heden enkel toe zal leggen op touringcaractiviteiten en Voet alle taxibewegingen zal coördineren.

STELREGEL:

t/m 8 personen Voet Personenvervoer

vanaf 9 zitplaatsen Krol Reizen

 

Uiteraard zal er een intensieve samenwerking tussen beide bedrijven blijven. Diverse projecten, waarin taxi- en busvervoer hand in hand gaan, worden als één team uitgevoerd.

 

In de afgelopen 50 jaar heeft Familie Krol een gevestigde naam in de Betuwe opgebouwd.
Taxivervoer is de bakermat van ons bestaan en dankzij onze vele trouwe klanten, heeft ons bedrijf een mooie groei doorgemaakt.
Inmiddels beschikken we over een full service reisorganisatie (ADW Reizen) en in 2014 is JAN HOL Personenvervoer Geldermalsen aan ons bedrijf toegevoegd.

De vervoerssector heeft het de afgelopen jaren zwaar te verduren gehad. Schaalvergroting noodzakelijk om de beste efficiency te waarborgen.
Door de huidige tweedeling maken wij ons op voor een nieuwe fase.

Wij willen u graag bedanken in het in ons gestelde vertrouwen m.b.t. de taxiactiviteiten en hopen u te blijven verwelkomen in één van onze touringcars.

 

Hartelijke groeten,
KROL REIZEN
Familie Krol

 

Taxibedrijf 'Krol Reizen'

 

Sinds 50 jaar is Taxi- en Touringcarbedrijf Krol vooruitstrevend in diverse vormen van personenvervoer. Door die jarenlange ervaring mogen wij ons inmiddels specialist in de uitvoering van taxivervoer noemen. Met onze vestigingen in Tiel en Geldermalsen zijn wij aangesloten bij de Stichting TX-Keur. Dit keurmerk staat garant voor kwaliteit, vakkundige chauffeurs en eerlijk en comfortabel taxivervoer. Voor u als passagier is dat een duidelijk signaal. U kunt als consument en opdrachtgever van taxivervoer een bewuste keuze voor kwaliteit maken.

 

Binnen ons bedrijf is het kleinschalige vervoer (tot en met 8 personen) ondergebracht bij de taxi-afdeling. Vakkundige centralisten en goed opgeleide chauffeurs zorgen er dagelijks voor dat passagiers comfortabel en op efficiënte wijze op de gewenste bestemming komen.

Op deze website vindt u alle informatie over het uitgebreide dienstenpakket dat wij kunnen aanbieden.

 

Onderscheidend

 
 
De vrijgave van de taximarkt heeft onder andere geleid tot een toestroom van veel nieuwe ondernemingen. Resultaat hiervan is dat u als opdrachtgever en consument moeite kunt hebben onderscheid te maken tussen een kwaliteitstaxi en een taxibedrijf waarbij die kwaliteit minder prioriteit heeft. TX-Keur maakt dit onderscheid duidelijk.
 
 

Eerlijk vervoer

 
 
Door te kiezen voor een taxi van Krol Reizen kiest u voor een eerlijke en comfortabele manier  van vervoeren. Uw taxichauffeur kent de weg, de tarieven zijn duidelijk en inzichtelijk. Onze taxi’s met TX-Keur zijn betrouwbaar, de chauffeur neemt altijd de juiste route en berekent het juiste tarief.

 

Veiligheid

 

Onze taxi’s zijn veilig: ze voldoen aan strenge veiligheidseisen en verkeren in een onberispelijke staat. Bovendien worden de taxi’s onafhankelijk getoetst. De criteria voor deze inspectie zijn vastgesteld door neutrale partijen. De chauffeurs zijn in woord en gebaar representatief.

 

Bel voor informatie of reservering 0344-611111

 

 

Krol Reizen voor flexibel personenvervoer!

Taxi / Ziekenvervoer / Leerlingenvervoer / Rouw- & Trouwvervoer / Airportvervoer

   Afbeelding KIWA.JPG