Reizen

 

Naast het verzorgen van vervoer per taxi of touringcar kunt u bij Krol Reizen ook terecht voor compleet verzorgde dagtochten en meerdaagse reizen in binnen- en buitenland. Onze vriendelijk reisadviseurs helpen u graag bij het kiezen van een leuke dagtocht, vakantiereis of een op maat gemaakte groepsreis.

 

Dagtochten

 

Regelmatig organiseert Krol Reizen leuke dagtochen per touringcar. Populair zijn onze jaarlijkse terugkerende dagtochten naar de gezelligste Kerstmarken in Nederland, België en Duitsland. Ieder jaar, vanaf begin oktober, verschijnt ons nieuwe aanbod op de website en in de plaatselijke bladen. De jaarlijkse reizen naar de Huishoudbeurs zijn vanaf half januari te zien op onze website.

 

Schoolreizen, excursies en werkweken

 

Voor schoolgroepen is de touringcar het ideale vervoermiddel bij schoolreizen, excursies en werkweken. 

Een schoolreis met een touringcar is naast veilig ook milieubesparend, want één volle touringcar staat gelijk aan dertig personenauto's.

Veiligheid is het belangrijkste aspect van een dagje uit met schoolkinderen. In iedere touringcar is een veiligheidskaart met uitgebreide informatie over veiligheid te vinden.

Krol Reizen levert uitsluitend gediplomeerde chauffeurs die de verantwoordelijkheid over het vervoer van groepen schoolkinderen hebben. Bovendien volgen de chauffeurs regelmatig aanvullende trainingen, zoals: EHBO, reanimatie en sociale vaardigheden.

 

 

 

Vakantiereizen

 

Onze reisadviseurs helpen u graag bij het uitzoeken en reserveren van een leuke vakantiereis of citytrip.

Ons eigen reislabel ADW Reizen biedt unieke op maat gemaakte vakanties aan. Maar ook de voordelige busvakanties naar het zonnige Spanje of Kroatië uit het programma van Rekro Reizen kunnen bij Krol Reizen worden geboekt. Komt u hiervoor gerust langs op ons kantoor! 

 

Arrangementen voor groepen

 

Bent u opzoek naar een leuk dagje uit voor uw besloten reisgezelschap? Ook dan helpen de reisadviseurs van Krol Reizen u graag op weg! Voor groepen vanaf 25 personen maken wij graag een groepsarrangement op maat. Bij het samenstellen van uw dagtocht of arrangement houden wij rekening met het budget, de doelgroep en uw specifieke aanvullende wensen. Bij Krol Reizen is veel mogelijk! Of het nu gaat om een dagtocht voor een groepje senioren, een personeelsuitje waarbij ook sportieve activiteiten gewenst zijn of een uitje met klas of (sport)vereniging, Krol Reizen zorgt voor een passend voorstel. 

 

Bel voor informatie of reservering 0344-611111

 

 

Contactformulier 

 

Groepsreizen en Incentives op maat

 

Sinds 2011 heeft Krol Reizen een eigen reisorganisatie. Onder  het label ADW Reizen bieden wij compleet verzorgde groepsarrangementen naar binnen- en buitenland aan per touringcar, vliegtuig, trein of boot. 

 

Kijk voor ons uitgebreide aanbod op www.adwreizen.nl

 

ADW Banner (500 x 151)