Krol Reizen in Amsterdam 22-12-2017 & 24-12-2017

28 december 2017

Voor één van onze grootste opdrachtgevers zijn wij betrokken geweest bij een weekend in Amsterdam!  Vanuit diverse opstapplaatsen hebben onze chauffeurs ruim 850 mensen gebracht voor een mooie reis naar Amsterdam.

Rij- en rusttijden keurig nageleefd

20 december 2017

De Inspectie ILT heeft de afgelopen periode regelmatig controles uitgevoerd. Van 4 november tot en met 17 december is op verschillende plekken zoals bij Kerstmarkten en bij evenementen in het Gelredome intensief gecontroleerd op de naleving van de rij- en rusttijden en het juiste gebruik van de tachograaf. Er werden in totaal 128 bussen uit binnen- en buitenland gecontroleerd. Ook bij Krol Reizen hebben wij controles gehad en zijn er géén overtredingen geconstateerd. Dat is goed nieuws. Het blijkt maar weer eens dat de meeste touringcarbedrijven zich goed realiseren dat het vervoer van personen een extra verantwoordelijkheid voor de naleving van wet- en regelgeving met zich mee neemt. 

Nieuwe foto's geplaatst in het plakboek

29 oktober 2017

Er is weer een aantal mooie foto's toegevoegd aan het plakboek van Krol Reizen. Chauffeurs maken regelmatig foto's van de mooie opdrachten en reizen die ze beleven!

Krol Reizen B.V., Tiel - NL 2018

Deel de website