Huishoudbeurs - entree en vervoer

Ook dit jaar verzorgen wij dagelijks het vervoer en de entree naar de gezelligste beurs van Nederland!  Klik hier om te reserveren.

Schoolreizen - de specialist

Al vele scholen hebben het vervoer en arrangement van de schoolreizen bij Krol Reizen geboekt. Snel een offerte? Klik hier!

Kleinschalig vervoer 

Voor een 'klein' gezelschap beschikken wij over een mooi aantal kleinere touringcars. Vanaf 9 tot en met 28 personen. Offerte aanvragen.

18 jaar en nu al chauffeur

Mijn naam is Kevin en ben 18 jaar! Ik ben één van de jongste touringcarchauffeurs van Nederland. Sinds ik kan praten... lees hier verder bij werknemers

Bus of touringcar huren?

Vraag snel en eenvoudig een offerte aan

Over Krol Reizen

Touringcarbedrijf Krol Reizen is wat betreft personenvervoer in diverse vormen al sinds 1965 een begrip in Tiel en omstreken. Begonnen als kleinschalig familiebedrijf zijn wij uitgegroeid tot een professioneel georganiseerde onderneming met passagiers uit heel Nederland. Toch is de familiegeest nog steeds duidelijk aanwezig, iets wat zich onder meer uit in persoonlijke aandacht en betrokkenheid.

Drie families, één sterke organisatie!

In de afgelopen jaren zijn de drie sterke bedrijven Krol Reizen Tiel , Jan Hol Personenvervoer Geldermalsen en Streef Reizen Culemborg heel nauw gaan samenwerken. Dit heeft er toe geleid dat we sinds 1 februari 2017 als één bedrijf opereren onder de naam Krol Reizen B.V.

Complete dienstverlening

Krol Reizen is een modern en hecht familiebedrijf, actief vanuit de Betuwe, Tiel, Geldermalsen en Culemborg. Wij bieden 24/7 vervoersoplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. U kunt bij ons terecht voor groepsvervoer vanaf 9 personen en touringcarvervoer.  Bij dit laatste kunt u denken aan touringcarverhuur, maar wij kunnen ook complete dagtochten of meerdaagse reizen voor u verzorgen.

Een mooie winter met de reizen van Krol Reizen !
Neem nu contact op met ons!

Krol Reizen B.V., Tiel - NL 2018

Deel de website